Flickr Stream

Cum functioneaza webcam modelling-ul? Am nevoie de experienta?

Profilul tau va aparea in peste 2000 de site-uri live adult chat populare. Membrii te pot gasi fie prin cautare sau navigare si platesc sa iti vada show-urile live transmise prin camera ta web.

Ca model Streamate, vei avea libertatea sa iti alegi pretul pe care vrei sa il obtii de la clienti dupa sesiunile de privat. Nu exista un minimum… Este alegerea ta! De asemenea iti poti alege cand doresti sa lucrezi si pentru cat timp. Bineinteles, cu cat lucrezi mai mult, cu atat mai multi bani poti incasa! Vei obtine un procentaj fix din banii cheltuiti de client. Iti poti monitoriza incasarile indeaproape pe contul tau.

Odata pe saptamana, ti se va trimite o plata sigura prin metoda de plata selectata de tine. NICIODATA nu penalizam modele pentru charge-back-uri sau carduri refuzate; vei obtine platile intotdeauna pentru performanta ta.

Absolut nu. Daca ai incredere in tine, ai personalitate, esti motivat, poti deveni un model de succes. Vei avea acces la ghid-urile site-ului si sfaturi pentru a te ajuta sa incepi! De asemenea se poti contacta oricand daca ai nevoie de sfaturi cum sa iti maximizezi venitul.

NU MAI ASTEPTA! INREGISTREAZA-TE CHIAR ACUM, AICI!